İddaa’da Maç Sonucu Kuponu Nasıl Yapılır?

İddaa’da Maç Sonucu Kuponu Nasıl Yapılır?

İddaa’da maç sonucu oynayabilmeniz için 90 dakikalık olan müsabakanın sonunda karşılaşmanın nasıl biteceğini doğru tahmin etmeniz gerekir. İddaa programından tahminde bulunmanız için istediğiniz maçı seçip daha sonrasında maç kodunu kuponda işaretliyorsunuz. Daha sonrasında ise tahmininize göre kuponunuzdaki MS kısaltması ile gösterilen alana 1,0 ya da 2 sonucunu işaretleyin. Banko maçlar seçerek kuponunuza işaretleyebilirsiniz. 

Örnek olarak ev sahibi takım kazanı diyorsanız 1, maç beraber biter diyorsanız 0, konuk takım kazanır diyorsanız da 2'yi işaretleyeceksiniz. En az 4 maç ile kupon ayarlayabilirsiniz. Her ayrı maça bir tahminde bulunup 1 kolon oluşturun. 1 kolonun bedeliyse 1 TL'dir. Misli alanı seçerek kupon bedelinizin kazancını da arttırmanız mümkündür. Misli alanında 5'i işaretlediğiniz zaman 1 TL x 5 = 5 TL ödemeniz gerekmektedir.

Kazanmanız için işaretlemiş olduğunuz bütün maçların doğru tahmin olması gerekmektedir. Maç sonucu oynayacağınız zaman olası bir durum olmadıkça en az 4 maç yapabilirsiniz. 

İkili tahmin oynayacaksanız eğer maç sonucu olarak bir maç için hem 1 kazanır hem de 2. takım kazanır demelisiniz. Maç sonucunu ikili tahmin ederek kazanma şansınızı da daha çok arttırmanıza yarar. Banko hazır kuponlar kullanabilirsiniz.

Örnek olarak 315 kodlu bir maçı varsayarak ev sahibi takımı ya da konuk takımını hangisini kazanacağını düşünüyorsanız kuponda maç sonucu bölümünü hem 1 hem de 2'yi işaretleyin. İkili tahminlerde bulunduğunuz zaman kolon sayısı da doğal olarak artmaktadır. Bu durumda hem kazanma şansınız daha çok olacaktır. Fakat ödeyeceğiniz parada da artma olacaktır. İddaada da minimum 3 kolon oynamanız gerekir. 1 adet maçı oynayabilmek için ikili tahmin yaparsanız 2 adet kolon olur. Bu durumda da misli yerinden 2'yi işaretleyip 4 kolonla geçerli bir kupon elde edersiniz.

Günün kuponu sitesinde her gün iddaa tahminleri sayfasından maçlara bakabilir ve iddaa kuponları yapabilirsiniz. Banko maçların yer aldığı sitede kazancınızı arttırabilirsiniz. İddaa'da kazandıran tahminler ve kuponlar gununkuponu2.com'da yer almaya devam edecek. İddaa'nın yeni yüzü ile siz de kazancınızı arttırın. Farklı yazarların kupon taktiklerini değerlendirerek iddaa'da kazanabilirsiniz.